Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
07 Декември 2017г. в 20:39 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
„Булевардът на елхите“ в Разлог и тази година грабна сърцата на жители и гости на града
/КРОСС/ За пета поредна година Сдружение „Местни инициативи за сътрудничество", с подкрепата на Община Разлог, организира „Булевардът на елхите". В инициативата се включиха институции, сдружения, фирми, неправителствени организации, училища от Разлог и района, които украсиха своя елха. Булевардът е позициониран в Централния градски парк, около водната алея. Тази година се включиха и младежи от Испания, Италия, Германия и Португалия, които изпълняват своята европейска доброволческа служба в Разлог в рамките на проекти „Summer Youth Academy"и "Media 4 You(th)", финансирани по програма „Еразъм +". Те украсиха „Дървото на желанията", като вместо играчки, на клоните бяха окачени стъклени съдове с пожелания, пушета и други автентични предмети, олицетворяващи бита на хората от Разложкия край.
Освен„Булевардът на елхите" 2017 г., доброволците от Сдружение МИС ще проведат благотворителна кампания „Една играчка, хиляда усмивки"за събиране на детски играчки. Кампанията ще се проведе от 11 до 14 декември, до алеята с елхите, а събраните играчки ще бъдат дарени седмица преди Коледа на децата от „Център за настаняване от семеен тип за деца", гр. Разлог и детското отделение на МБАЛ-Разлог.
 
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?
22 Октомври в 23:28 - Над 40% от българските ученици до 15 г. не могат да разберат това, което четат 22 Октомври в 22:28 - Автобус блъсна 80-годишна жена на пешеходна пътека в Пловдив 22 Октомври в 22:27 - Автобус блъсна възрастна жена в Пловдив 22 Октомври в 22:27 - Стрелба в София 22 Октомври в 21:27 - Министър Аврамова обсъди теми от взаимен интерес с ръководството на Камарата на строителите в България 22 Октомври в 20:55 - Ще падне ли правителството при оставка на вицепремиера? По-скоро не. 22 Октомври в 20:54 - „Пандрол” обмисля да съди „Спаси София” заради скандала с трамвайните релси на „Графа” 22 Октомври в 20:28 - Лошо за шофьорите: Нови рестрикции за паркирането в София 22 Октомври в 19:28 - Закриват Фонда за лечение на деца и Комисията за лечение в чужбина 22 Октомври в 19:28 - Рекорден скок в цените на горивата, през зимата се очаква ново увеличение