Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
18 Mай в 10:00 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Дронове, кучета и хеликоптер дирят Зайков край Костенец
AКРОСС/ МВР разгърна пълния си потенциал в търсене на заподозрения за две убийства Стоян Зайков от Костенец. Дронове, следови кучета, хеликоптер и високопроходима техника обхождат района край града, след като вече 8 дни няма и следа от 43-годишния мъж.
Той е издирван във връзка с разстрела на бившата си приятелка, от която има син – фризьорката Милена Шишкова, открита с две рани в главата и вързани ръце в полето пред къщата. Убит е и съсед на Зайков, застрелян с ловна пушка. Полицията е уведомена за труповете няколко часа по-късно. 
В петък сутринта стартира най-мащабната акция на полицията от последните години, в която са включени баретите, жандармерията, Охранителна и Криминална полиция и дори ловните дружинки, които обикалят горите за дивеч, търсят Зайков. Полицията допуска, че Зайков може да се опита да извърши грабеж, за да се нахрани, пише "24 часа"
До момента няма резултат от предприетите действия.
Четири дни по-късно, в сряда, е намерен убит с куршум в главата и третият братовчед на Стоян Зайков-Валентин Петров, който е съсед на Зайков в кв. “Полето”. Основният заподозрян отново е Чане, както е прякорът на Стоян. Смята се, че убитият го е укривал през последната седмица. Жертвата не е допуснала полицаи да претърсят имота. “Възможно е той да не е в града, но сме длъжни да проверим”, каза още Маринов. Няма данни да е напускал страната
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?
20 Септември в 16:54 - Президентът назначи полковник Красимир Станчев за началник на НСО 20 Септември в 16:27 - Катерушка в двора на детска градина падна върху 4-годишно дете 20 Септември в 16:27 - Изведоха Джок Полфрийман от Софийския затвор 20 Септември в 14:27 - Прокуратурата публикува нова порция доказаталства за шпионския скандал 20 Септември в 13:54 - Екипът на Маринела Арабаджиева: Тя е в критично състояние с опасност за живота 20 Септември в 13:28 - Линейка пред БНР за шефа на радиото 20 Септември в 12:54 - В Деня на мира - възраждат Асамблея "Знаме на мира" 20 Септември в 12:27 - Бойко Борисов: Подготвя се визита на Путин у нас през 2020 г. 20 Септември в 12:27 - Спаси София: Фандъкова води политическата си кампанията с публичния ресурс на софиянци 20 Септември в 12:27 - САС: Няма риск от пускането на Полфрийман, положително се е променил