Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
12 Август в 10:27 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Подпалиха семейните автомобили на бивша служителка в общинско предприятие в Козлодуй
/КРОСС/ През миналата нощ в Козлодуй бяха запалени двата семейни автомобила на Мария Маркова, която през февруари е напуснала общинското предприятие, в което работи, заради отказ да извърши противозаконни действия, разпоредени от ръководството. Двата автомобила на жената са пламнали в 2 без 15 часа в неделната сутрин.
В 1.45 часа в неделя сутринта се събудих от притеснителен шум, събудих мъжа ми и видяхме, че автомобилите ни горят. Подадохме сигнал до телефон 112, коментира Мария Маркова. Докато бях в системата съм била лоялен служител и не съм подавала сигнали и информация за това, което се случва. След като напуснах системата, започнах да подавам сигнали, но самата аз още с напускането си, в мотивите на молбата си написах, че се противопоставям на незаконните действия, разпоредени ми от ръководството, каза Мария Маркова. Още, когато написах молбата си за напускане, реших, че ще подавам сигнали за нередности. Нарушенията, за които съм подавала сигнали са нецелево разходване на средства, непроведени процедури по ЗОП, директни договаряния, които са извън закона, каза още бившата служителка на общинско предприятие в Козлодуй.
 
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?
20 Септември в 16:54 - Президентът назначи полковник Красимир Станчев за началник на НСО 20 Септември в 16:27 - Катерушка в двора на детска градина падна върху 4-годишно дете 20 Септември в 16:27 - Изведоха Джок Полфрийман от Софийския затвор 20 Септември в 14:27 - Прокуратурата публикува нова порция доказаталства за шпионския скандал 20 Септември в 13:54 - Екипът на Маринела Арабаджиева: Тя е в критично състояние с опасност за живота 20 Септември в 13:28 - Линейка пред БНР за шефа на радиото 20 Септември в 12:54 - В Деня на мира - възраждат Асамблея "Знаме на мира" 20 Септември в 12:27 - Бойко Борисов: Подготвя се визита на Путин у нас през 2020 г. 20 Септември в 12:27 - Спаси София: Фандъкова води политическата си кампанията с публичния ресурс на софиянци 20 Септември в 12:27 - САС: Няма риск от пускането на Полфрийман, положително се е променил