Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
22 Септември в 18:54 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Посред бял ден пламна банков клон в центъра на Пловдив
КРОСС/ Банков клон пламна преди минути в центъра на Пловдив. Кълбета дим и пламъци излизат от третия етаж на сградата, която е в идеалния център на Пловдив и се намира се на Главната улица на 300 метра от сградата на Общината.
Огънят е обхванал втория и третия етаж на сградата. Според очевидци пожарната се е забавила около 20 минути след обаждане на телефон 112, но в момента на място са вече две пожарни, линейка и полиция. И към този момент продължава гасенето на пожара. По време на запалването в сградата не е имало служители и клиенти, пострадали няма. Огнеборците се опитват да проникнат през задния вход на сградата, която е откъм улица „Отец Паисий" - успоредна на Главната улица.
Официална информация за причините за причините за пожара все още няма. Рано е да се прави и оценка на щетите.Миризмата на дим се е разнесла из целия център на града.
Снимки Валентин Точков
 
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?
22 Октомври в 23:28 - Над 40% от българските ученици до 15 г. не могат да разберат това, което четат 22 Октомври в 22:28 - Автобус блъсна 80-годишна жена на пешеходна пътека в Пловдив 22 Октомври в 22:27 - Автобус блъсна възрастна жена в Пловдив 22 Октомври в 22:27 - Стрелба в София 22 Октомври в 21:27 - Министър Аврамова обсъди теми от взаимен интерес с ръководството на Камарата на строителите в България 22 Октомври в 20:55 - Ще падне ли правителството при оставка на вицепремиера? По-скоро не. 22 Октомври в 20:54 - „Пандрол” обмисля да съди „Спаси София” заради скандала с трамвайните релси на „Графа” 22 Октомври в 20:28 - Лошо за шофьорите: Нови рестрикции за паркирането в София 22 Октомври в 19:28 - Закриват Фонда за лечение на деца и Комисията за лечение в чужбина 22 Октомври в 19:28 - Рекорден скок в цените на горивата, през зимата се очаква ново увеличение