Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
22 Септември 2018г. в 18:54 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Посред бял ден пламна банков клон в центъра на Пловдив
КРОСС/ Банков клон пламна преди минути в центъра на Пловдив. Кълбета дим и пламъци излизат от третия етаж на сградата, която е в идеалния център на Пловдив и се намира се на Главната улица на 300 метра от сградата на Общината.
Огънят е обхванал втория и третия етаж на сградата. Според очевидци пожарната се е забавила около 20 минути след обаждане на телефон 112, но в момента на място са вече две пожарни, линейка и полиция. И към този момент продължава гасенето на пожара. По време на запалването в сградата не е имало служители и клиенти, пострадали няма. Огнеборците се опитват да проникнат през задния вход на сградата, която е откъм улица „Отец Паисий" - успоредна на Главната улица.
Официална информация за причините за причините за пожара все още няма. Рано е да се прави и оценка на щетите.Миризмата на дим се е разнесла из целия център на града.
Снимки Валентин Точков
 
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?
Днес в 16:27 - Фандъкова поиска и взе оставката на шефа на Строителния контрол в София Днес в 16:27 - БАБХ извърши 1 153 проверки в страната на предлаганите маслинови и растителни масла Днес в 16:27 - Шефът на строителния контрол в София подаде оставка Днес в 15:54 - Самолет на израелските авиолинии кацна аварийно на Летище София Днес в 15:54 - Мъж почина след побой в Пловдив Днес в 15:54 - Агенция “Пътна инфраструктура” не поддържа монопол на нито един национален доставчик на услуги Днес в 15:54 - EVN България предоставя на своите клиенти възможност за самоотчет на електромерите към 1 юли 2019 г. Днес в 15:27 - Екоминистерството иска да забрани вноса на стари дизели у нас Днес в 14:54 - Борисов инспектира виадуктите на автомагистрала „Тракия“ Днес в 14:54 - Цацаров: Решенията на КПКОНПИ за „Апартаментгейт“ не влияят на прокуратурата