Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
22 Октомври 2014г. в 21:06 | Източник: Novini.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Трима маскирани пребиха и ограбиха пенсионерка във Велинград
Трима маскирани мъже пребиха и ограбиха възрастна жена в дома във Велинград. Неизвестните нападатели проникнали в къщата на 77-годишната самотно живееща Н. М. около 4 ч във вторник.

Разбили входната врата на къщата и влезли вътре. Съборили на земята събудената от шума стопанка с удари и продължили да я бият и ритат, за да им каже къде са парите й.

“Казах им веднага, че парите от пенсията ми са в другата стая, и им се молих да престанат с побоя. Това ги настърви и започнаха да ме налагат все повече и повече”, разказа пред “24 часа” възрастната жена.

След като намерили портмонето на жертвата, единият от нападателите започнал да скача върху ребрата , за да признае, че освен пенсията има и други пари.

Накарали я да свали трите златни пръстена от ръцете си и обиците от ушите си. Изнервени, че ръцете на жената треперят и не може да свали обиците си, я заплашили, че ако не побърза, ще отрежат ушите й.

След като се уверили, че друга ценна ...
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?
20 Септември в 16:54 - Президентът назначи полковник Красимир Станчев за началник на НСО 20 Септември в 16:27 - Катерушка в двора на детска градина падна върху 4-годишно дете 20 Септември в 16:27 - Изведоха Джок Полфрийман от Софийския затвор 20 Септември в 14:27 - Прокуратурата публикува нова порция доказаталства за шпионския скандал 20 Септември в 13:54 - Екипът на Маринела Арабаджиева: Тя е в критично състояние с опасност за живота 20 Септември в 13:28 - Линейка пред БНР за шефа на радиото 20 Септември в 12:54 - В Деня на мира - възраждат Асамблея "Знаме на мира" 20 Септември в 12:27 - Бойко Борисов: Подготвя се визита на Путин у нас през 2020 г. 20 Септември в 12:27 - Спаси София: Фандъкова води политическата си кампанията с публичния ресурс на софиянци 20 Септември в 12:27 - САС: Няма риск от пускането на Полфрийман, положително се е променил